Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(59)
ebookpoint BIBLIO
(9)
Forma i typ
Książki
(59)
Poradniki i przewodniki
(45)
E-booki
(9)
Proza
(6)
Publikacje popularnonaukowe
(5)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(45)
wypożyczone
(12)
nieokreślona
(2)
Placówka
Wypożyczalnia - ul. Prusa 3
(59)
Autor
Banaś-Domińska Małgorzata
(5)
Oworuszko Monika
(5)
Szaciłło Karolina
(4)
Szaciłło Maciej
(4)
Dąbrowska Beata Anna
(3)
Dąbrowska Ewa
(3)
Bator Julita
(2)
Borkowska Paulina
(2)
Gembacka Magdalena
(2)
Greger Michael H
(2)
Makarowska Magdalena
(2)
Musiałowska Dominika
(2)
Nitsu Agnieszka
(2)
Olejnik Małgorzata
(2)
Stone Gene (1951- )
(2)
Wentz Izabella
(2)
AntoniszynTomasz
(1)
Augustyniak-Madejska Dorota
(1)
Bednarczyk-Witoszek Ewa (1963- )
(1)
Beloveshkin Andrey
(1)
Benda Bogumiła
(1)
Biernot Bożena
(1)
Boutenko Sergei (1984- )
(1)
Bronnikowa Swietłana
(1)
Brzegowy Maria
(1)
Cavelius Andrea-Anna
(1)
Chomik Anna
(1)
Chudzik Małgorzata
(1)
Cichocka Aleksandra
(1)
Davis William (1957- )
(1)
DiNicolantonio James
(1)
Domaradzka Violetta
(1)
Dronka-Skrzypczak Joanna
(1)
Dusy Tanja
(1)
Dwoskina E
(1)
Fife Bruce (1952- )
(1)
Forêt Rosalee de la (1980- )
(1)
Frazier Karen
(1)
Greiner Karin
(1)
Grillparzer Marion (1961- )
(1)
Głowacki Łukasz
(1)
Głowińska Anita
(1)
Harari Yuval Noah (1976- )
(1)
Hyman Mark
(1)
Itsines Kayla
(1)
Januszewska Marta
(1)
Kaczmarek Magdalena
(1)
Kerridge Tom
(1)
Kittler Martina
(1)
Kleine-Gunk Bernd (1959- )
(1)
Konieczka Alka
(1)
Kowalczyk Anna
(1)
Kuklinski Bodo (1944- )
(1)
Lewandowska Agata
(1)
Lewicka Anna
(1)
Liszyk Katarzyna
(1)
Luboński Paweł
(1)
Lunteren Ina van
(1)
Maciejewska-Cebulak Magdalena
(1)
Mann Traci
(1)
Markowska Magdalena
(1)
Maćkowiak Maciej (ilustrator)
(1)
Mierzyńska-Iwanowska Eleonora
(1)
Mijakoska Urszula
(1)
Mętrak-Ruda Natalia
(1)
Ne?
(1)
O'Bryan Tom
(1)
Oz Mehmet C. (1960- )
(1)
Pająk Grażyna
(1)
Palewicz Roman
(1)
Piórkowski Dariusz (1976- )
(1)
Pociecha Daria
(1)
Poggel Manfred J. (1945- )
(1)
Pracki Marcin
(1)
Reszke Ewa
(1)
Revenvall Agnes
(1)
Robertson Robin (1955- )
(1)
Rodziewicz Monika
(1)
Rybak-Dombrowska Justyna
(1)
Rzepka Małgorzata
(1)
Seignalet Jean (1936-2003)
(1)
Shapiro Paul (1979- )
(1)
Skowron Agnieszka
(1)
Sobolewska Agnieszka
(1)
Stolińska-Fiedorowicz Hanna
(1)
Strunz Ulrich (1943- )
(1)
Szaczkus Olga
(1)
Szczepański Grzegorz
(1)
Szelichowska-Kiziniewicz Marta
(1)
Tkaczyk Lech
(1)
Trzcińska-Hildebrandt Agata
(1)
Turek Katarzyna
(1)
Wiszniewska Natalia
(1)
Witkowska Magda
(1)
Zakrzewski Robert
(1)
Zaremba Marek
(1)
Zasuwa Iwona
(1)
Zielińska Katarzyna
(1)
Überall Andrea
(1)
Überall Florian
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(5)
2010 - 2019
(63)
Okres powstania dzieła
2001-
(57)
Kraj wydania
Polska
(68)
Język
polski
(68)
Odbiorca
Dzieci
(7)
6-8 lat
(6)
9-13 lat
(6)
0-5 lat
(1)
Chorzy
(1)
Chorzy z chorobą Parkinsona
(1)
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Promotorzy zdrowia
(1)
Przedsiębiorcy
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(9)
Literatura amerykańska
(3)
Temat
Zdrowe żywienie
(58)
Zdrowy styl życia
(11)
Dietetyka
(9)
Choroba Hashimoto
(5)
Potrawy dietetyczne
(5)
Profilaktyka zdrowotna
(5)
Żywienie chorych
(5)
Dieta odchudzająca
(4)
Choroby autoimmunologiczne
(3)
Dieta owocowo-warzywna
(3)
Odchudzanie
(3)
Potrawy jarskie
(3)
Żywność
(3)
Ajurweda
(2)
Aktywność fizyczna
(2)
Choroby cywilizacyjne
(2)
Dieta lecznicza
(2)
Dieta niskowęglowodanowa
(2)
Gimnastyka kobieca
(2)
Insulinooporność
(2)
Medycyna niekonwencjonalna
(2)
Nowotwór
(2)
Odżywianie
(2)
Zdrowie fizyczne
(2)
Bioinżynieria
(1)
Choroba Parkinsona
(1)
Choroby ludzi
(1)
Choroby tarczycy
(1)
Choroby układu krążenia
(1)
Chorzy z chorobą Parkinsona
(1)
Ciasta
(1)
Dieta
(1)
Dieta antyrakowa
(1)
Dieta bezglutenowa
(1)
Dobrostan zwierząt
(1)
Dopamina
(1)
Ekologiczny styl życia
(1)
Enzymy
(1)
Flora bakteryjna jelit
(1)
Genetyka
(1)
Jelita
(1)
Kasza
(1)
Ketony
(1)
Kicia Kocia (postać fikcyjna)
(1)
Koktajle
(1)
Kosmetyka naturalna
(1)
Kosmetyki naturalne i organiczne
(1)
Kuchnia indyjska
(1)
Leczenie
(1)
Leki
(1)
Makroelementy
(1)
Medytacja
(1)
Mikroelementy
(1)
Mitochondria
(1)
Mięso
(1)
Podróże dookoła świata
(1)
Podróże w czasie
(1)
Produkcja żywności
(1)
Profilaktyka onkologiczna
(1)
Przemysł farmaceutyczny
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Przyprawy
(1)
Rak (choroba)
(1)
Rośliny jadalne dzikie
(1)
Rośliny lekarskie
(1)
Samoleczenie
(1)
Sirtuiny
(1)
Sól kamienna
(1)
Słodycze
(1)
Tarczyca
(1)
Teorie spiskowe
(1)
Warzywa
(1)
Wegetarianizm
(1)
Witaminy
(1)
Zachowania prozdrowotne
(1)
Zamienniki spożywcze
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Ziołolecznictwo
(1)
Ćwiczenia odchudzające
(1)
Temat: czas
2001-
(3)
1901-2000
(1)
Temat: miejsce
Stany Zjednoczone (USA)
(1)
Gatunek
Poradnik
(35)
Przepisy kulinarne
(21)
Publikacja bogato ilustrowana
(16)
Książka kucharska
(15)
Kryminał
(4)
Opowiadania i nowele przygodowe
(4)
Opracowanie
(4)
Opowiadania i nowele
(1)
Poradniki
(1)
Powieść przygodowa
(1)
Publicystyka
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(33)
Medycyna i zdrowie
(30)
Styl życia, moda i uroda
(3)
Biologia
(1)
Edukacja i pedagogika
(1)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Kultura fizyczna i sport
(1)
Psychologia
(1)
68 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia - ul. Prusa 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 171172 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia - ul. Prusa 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 179879 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Słodkości w insulinooporności / Magdalena Makarowska, Dominika Musiałowska. - Wydanie I. - Łódź : Wydawnictwo Feeria, 2019. - 276, [4] strony : fotografie, ilustracje ; 21 cm.
Na okładce: 100 przepisów bez dodatku cukru!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia - ul. Prusa 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 183331 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia - ul. Prusa 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 169494 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia - ul. Prusa 3
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 171158 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia - ul. Prusa 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 174460 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia - ul. Prusa 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 174407 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia - ul. Prusa 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 174484 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia - ul. Prusa 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 175549 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia - ul. Prusa 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 175587 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia - ul. Prusa 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 174366 (1 egz.)
E-book
W koszyku

Nasze życie nie jest sprintem – „schudnąć do lata”, lecz maratonem – „być zdrowym, pełnym energii przez wiele lat i zapobiec wczesnemu starzeniu się”. W żywieniu ważne jest trzymanie się złotego środka, uwzględnianie rad nauki, tradycyjnych praktyk i indywidualnej specyfiki. Nikt nie zna nas lepiej niż my sami. Jeśli do tej wiedzy dodamy zrozumienie podstawowych procesów, pomoże to w podejmowaniu słusznych i zdrowych decyzji.

Książka A. Beloveshkina, doktora nauk medycznych, wykładowcy, jest zestawieniem elastycznych zasad, z których każdą można stosować osobno. Zasady systemu żywienia, wyboru produktów, a także psychologii żywienia odpowiadają na najważniejsze pytania: kiedy jeść? co jeść? jak jeść?

Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
E-book
W koszyku
Forma i typ

Autorka książki „Zdrowe słodkości – motywacja i porady na zdrowe życie” oraz bloga www.aktywnezywienie.pl prezentuje blisko 150 przepisów na zdrowe słodkie posiłki, desery, przekąski, napoje i wypieki pozbawione przetworzonych produktów, takich jak margaryna, mąka pszenna czy rafinowany cukier. Jednocześnie kieruje uwagę czytelników na to, co jest źródłem szczęśliwego życia, a odnalezienie tego źródła pozwala powrócić do równowagi i uporać się ze wszelkimi problemami, także tymi dotyczącymi zaburzeń odżywiania.
Książka dla wszystkich, którzy chcą wypracować zdrowe nawyki żywieniowe i pozytywną relację z jedzeniem, nie rezygnując ze słodyczy.

Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
E-book
W koszyku
Forma i typ

Poradnik dla wszystkich, którzy chcą jeść słodycze bez wyrzutów sumienia. Agnieszka Nitsu jest dietetykiem i autorką bloga www.aktywnezywienie.pl. W książce dzieli się swoimi osobistymi doświadczeniami, daje wskazówki dotyczące zdrowego sposobu odżywiania i motywuje do zmiany złych nawyków żywieniowych. Książka zawiera ponad 150 przepisów na zdrowe słodkości – ciasta, desery i koktajle, przygotowane ze zdrowych, nieprzetworzonych produktów, bez cukru, mąki pszennej, nabiału i utwardzanych tłuszczów. Smacznego i na zdrowie!

Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
E-book
W koszyku
Forma i typ

Autorka, uznana ekspertka w dziedzinie dietetyki i popularyzatorka zdrowego żywienia, w przyjazny sposób przedstawia, jakie zasady diety wdrożyć w okresie premenopauzy i menopauzy, aby zapobiec odkładaniu się tkanki tłuszczowej i dzięki temu uchronić się przed wieloma chorobami, takimi jak m.in.: cukrzyca, nadciśnienie tętnicze, hipercholesterolemia, choroba wieńcowa czy osteoporoza. Wskazuje, jakie składniki odżywcze są niezwykle istotne w diecie w tym szczególnym czasie, a jakich należy unikać, oraz jakie zmiany w stylu życia warto wdrożyć. Przedstawia także przykładowe jadłospisy na cały tydzień.

Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
E-book
W koszyku
Forma i typ

Dieta Funkcjonalna Lecha Tkaczyka (DFLT) wprowadza zupełnie nowatorski sposób odżywiania. Opiera się na dodawaniu do zwyczajnych (ale przygotowanych zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia) posiłków leczniczych ziół przyprawowych. Jest zatem niekłopotliwa i niedroga, a systematycznie jej stosowanie przynosi wiele korzyści, takich jak spowolnienie procesów starzenia, poprawa witalności, ograniczenie negatywnych skutków stresu i co najważniejsze zintensyfikowanie procesu leczenia wielu schorzeń.
"Dieta funkcjonalna. Nowe spojrzenie na zdrowe żywienie" to publikacja twórcy Diety funkcjonalnej. A któż nie przedstawi lepiej założeń niż sam autor? Największym atutem tej pracy jest podział ziół przyprawowych ze względu na ich właściwości lecznicze. Poza tym książka ta opisuje dokładnie zasady przygotowywania zdrowotnych posiłków, przybliża wiele ciekawych, a zapomnianych ziół przyprawowych, charakteryzuje mieszanki i herbaty skomponowane zgodnie z zaleceniami DFLT (pozbawione wszelkiego typu wzmacniaczy smaku i aromatu, sztucznych barwników etc.).
Słowem każdy bez względu na wiek, płeć, stan zdrowia czy preferencje kulinarne znajdzie w niej coś dla siebie.

Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
E-book
W koszyku
Forma i typ

Wywiad z Autorką w magazynie "Rynek zoologiczny"


Jak karmić psa? Naturalnie!

Dawno, dawno temu, gdy Twój pies był jeszcze wilkiem, śmiało przemierzającym świat na swych silnych łapach, nie istniały fabryki psiej karmy. Nie było tych wszystkich suszonych, dosmaczonych, zbilansowanych sztucznych kulek, pastylek i kostkokształtnych wyrobów mięsopodobnych. Istniało za to prawdziwe, surowe mięso, twarde kości kryjące smakowity, wartościowy szpik, warzywa i inne pokarmy, dostępne na każde kłapnięcie pyska. Zaraz, zaraz... Czyżby dziś już ich nie było? Czy nasze psy skazane są na dożywocie miski z komercyjną karmą?
BARF, czyli „biologicznie odpowiednia surowa dieta”, zaproponowana przez australijskiego weterynarza Iana Billinghursta, zyskuje coraz większe uznanie wśród właścicieli psów na całym świecie. Zauważają oni niezwykle pozytywne efekty zamiany „karmy” na naturalne, dostosowane do potrzeb psa jedzenie. Poprawa zdrowia i samopoczucia pupila, piękna sierść, czyste zęby — to tylko kilka korzyści z przejścia na dietę BARF. Jeśli dodać do tego redukcję kosztów utrzymania zwierzaka... warto się nad tym zastanowić. Zwłaszcza że — jak udowadnia autorka tego pierwszego polskiego poradnika BARF — żywienie według założeń tej diety wcale nie jest trudne.

Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
E-book
W koszyku
Forma i typ

Jak karmić kota? Naturalnie!

Kot (Felis catus) został oswojony tysiące lat temu. Niektóre źródła podają, że jako zwierzę domowe towarzyszy on człowiekowi od niemal dziesięciu tysięcy lat. Tylko czy w przypadku kota na pewno można mówić o „udomowieniu”? Może właściwszym terminem byłoby „obłaskawienie”? Każdy właściciel mruczącego pupila wie, że kwestią sporną jest zarówno to, kto tu kogo posiada, jak i sama domowość. Wszak nawet w najsłodszym puchatym kociątku drzemie dzikus, wciąż czujny, zawsze gotów do tego, by wyruszyć na łowy i samodzielnie zapewnić sobie pożywienie! Skoro nasze koty nigdy do końca nie pozwoliły się ucywilizować, dlaczego uparcie próbujemy zaspokoić ich drapieżne podniebienia pozbawioną smaku przygody przemysłową karmą?
BARF, czyli „biologicznie odpowiednia surowa dieta” (ang. Biologically Appropriate Raw Food), zaproponowana przez australijskiego weterynarza Iana Billinghursta, zyskuje coraz większe uznanie wśród właścicieli kotów na całym świecie. Zauważają oni niezwykle pozytywne efekty zamiany „karmy” na naturalne, dostosowane do potrzeb kota jedzenie. Poprawa zdrowia i samopoczucia pupila, piękna sierść, czyste zęby to tylko kilka korzyści z przejścia na dietę BARF. Jeśli dodać do tego redukcję kosztów utrzymania zwierzaka... jest się nad czym zastanawiać. Zwłaszcza że jak udowadnia autorka tego pierwszego polskiego poradnika BARF dla właścicieli kotów, żywienie według założeń tej diety wcale nie jest trudne.

Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
E-book
W koszyku
Forma i typ

Pysznie, zdrowo, kolorowo!

Kłopoty z karmieniem dzieci to dziedzina, w której niemal każdy rodzic ma do opowiedzenia swoje własne historie. Każdy z nas doświadczył jakichś trudności na tym polu: z ustaleniem odpowiedniej diety; ze zbilansowaniem kalorii; z namówieniem niejadka, by wreszcie otworzył buzię; z dopilnowaniem łasucha, by przestał opychać się słodyczami... Wygląda na to, że nie umiemy dyskutować z dziećmi na temat zdrowego jedzenia i wykształcać w nich właściwych nawyków żywieniowych. Nader często próba zmiany utrwalonych zachowań kończy się awanturą, zakazem, wręcz wojną. Tymczasem jedzenie powinno być przyjemnością, a nie źródłem stresu. Czas więc zmienić podejście.
W książce Natalii Wiszniewskiej znajdziesz rzetelne, sprawdzone informacje o żywieniu dzieci. We współpracy z neurologopedą, psycholog dziecięcą i dietetyczką autorka stworzyła prawdziwe kompendium praktycznej wiedzy o tym, jak i czym karmić dzieci, by jadły zdrowo, chętnie i tylko tyle, ile powinny. Dowiesz się stąd, jak powinna wyglądać dieta Twojego dziecka i jak rozwiązywać typowe problemy z jedzeniem, rozpoznasz objawy, które mogą przytrafić się dziecku odmawiającemu przyjmowania pokarmów lub pochłaniającemu ich zbyt wiele. Znajdziesz tu także sporo przepisów na zdrowe i pyszne dania!

Moc zdrowych śniadań, kolacji, obiadków — dla niejadków i podjadków!


Natalia Wiszniewska — dziennikarka, producentka filmów dokumentalnych i programów telewizyjnych. Autorka i prowadząca programu Niejadki i inne przypadki w TVP ABC. Pasjonatka kulinariów, ze szczególnym uwzględnieniem tematu karmienia dzieci. Autorka bloga kulinarnego „Wiszniówka” - wiszniowka.pl. Jest mamą trójki dzieci.

Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
E-book
W koszyku

Zajrzyj do dietetycznego skarbca z przepisami na cały rok!

  • Zdrowe odżywianie, detoksykacja i dieta bezglutenowa, czyli jak działa Twój organizm
  • Jadłospisy od wiosny do zimy, czyli co warto uwzględnić w diecie w każdym sezonie
  • Produkty bezglutenowe, kwaso-i zasadotwórcze, czyli do czego przydają się ściągi

O zdrowym odżywianiu napisano już pewnie miliony książek. W każdej księgarni zalegają całe stosy podobnej literatury — a miliony ludzi nadal borykają się z problemami zdrowotnymi lub otyłością. I często nie pomagają im żadne diety cud. Jeśli i Ty cierpisz na nadwagę albo przewlekłą chorobę o nieustalonym podłożu, niewykluczone, że przyczyna tkwi w nieodpowiednim pożywieniu. Może masz jakąś nietolerancję pokarmową albo niezdiagnozowaną celiakię? A może Twój organizm nie umie poradzić sobie ze strawieniem jajka albo mleka? Może jesz to, co jest niedobre dla Twojej grupy krwi?
Bez sprawdzenia, jak rzeczywiście wygląda sytuacja, i ustalenia właściwej dla Ciebie diety nie masz większych szans na poprawę zdrowia i urody. Ale nie martw się — z tą książką podjęcie odpowiednich działań stanie się znacznie prostsze. Jej pierwsza część zawiera mnóstwo informacji o funkcjonowaniu układu pokarmowego oraz produktach, które wspomagają go lub obciążają. Natomiast w drugiej, obszerniejszej części znajdziesz moc pysznych przepisów na cztery pory roku dla całej rodziny — także takiej, w której każdy ma inną grupę krwi. Autorki zadbały o to, by skompletować pełne, całodzienne jadłospisy, zbilansowane nie tylko pod kątem wartości odżywczych. I zapraszają Cię na swoją ucztę! Jedz smacznie i zdrowo!

Zdrowa dieta na co dzień to zdrowie na zawsze!

Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej